dilluns, 25 de maig del 2009

Estudiem com funciona i organitza una ciutat

El Joan, estudiant de magisteri en pràctiques, ens proposa l'estudi del funcionament i organització de la ciutat. És un treball que farem en grups.
A la primera sessió decidim els grups de treball i estudiem quins són els serveis i els equipaments urbans que hi ha a Barcelona. Com a deures hem de buscar i aportar fotos o dibuixos referits al tema per fer-ne després un mural
A la segona sessió estudiem el funcionament de les eleccions democràtiques. Així, cada grup hem de treballar com un partit polític: elegim el nostre nom, les sigles i l'escut. Així mateix preparem i presentem a la resta de la classe una llista de propostes que voldríem realitzar per millorar la ciutat, si som escollits com a "governants".
A la tercera i última sessió, primer elegim amb paperetes de colors quin grup ens agradaria que ens governés. Els que surten elegits han d'afrontar les preguntes dels electors referent a com portaran a terme la seva gestió.
En segon lloc, ens posem a confeccionar els murals amb fotos i dibuixos que representen els diferents serveis i equipaments urbans.
Al final pengem els murals acabats al passadís de davant la classe per tal que els altres nens vegin el què hem après.
Gràcies Joan pel teu esforç en ensenyar-nos com funciona la nostra ciutat!
A continuació podeu veure les fotos de com ho hem fet: